دستگیری سرکرده‌های باند «ساعت‌های طلایی» در مشهد زلزله قوی ترکیه را لرزاند (۵ آبان ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی کارگروه گردوغبار برای شهروندان مشهدی صادر شد (۵ آبان ۱۴۰۴) راز سفید شدن موها چیست؟ آتش‌سوزی در جنگل‌های ارس هزار مسجد مهار شد | نابودی هزار اصله نهال در کلات (۵ آبان ۱۴۰۴) + فیلم تأکید وزارت بهداشت بر ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای مقابله با پشه «آئدس» و کنترل تب دِنگی زن مفقود شده سبزواری پس از یک هفته در یک چاه ۱۵ متری پیدا شد + فیلم با ۴۰۰۰ قدم پیاده‌روی در هفته، مرگ را از خود دور کنید آیا تخم مرغ باعث بالا رفتن کلسترول خون می‌شود؟ تفاهم اولیه با سرمایه‌گذار ترک برای اجرای طرح قطار مشهد_گلبهار_چناران هشدار پلیس فتا: فریب آگهی‌های استخدام جعلی در دیوار و شیپور را نخورید شینا انصاری: هیچ ملتی از خطر بحران‌های زیست‌محیطی مصون نیست پیشرفت ۸۰ درصدی واکسیناسیون تب برفکی در خراسان رضوی | هیچ موردی از سویه غیربومی در استان مشاهده نشده است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۵ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر سرمای آخر هفته باشند تربیت بدنی، پروردن روح و جان دانش‌آموزان است آمار مرگ‌های ناشی از مسمومیت با قرص برنج | این استان‌ها بیشترین موارد مسمومیت را دارند آیا گرسنگی طولانی‌مدت می‌تواند به کاهش وزن مؤثرتر کمک کند؟ چه عواملی باعث سقط جنین می‌شود؟ پرستار، ستون فقرات نظام سلامت پرستاران مشهدی در روزی که به نامشان است، از مهم‌ترین دغدغه هایشان می‌گویند | مرهم‌سازان بی‌مرهم مراقب قاتل خاموش خانه‌ها باشید دود قلیان، این گونه ضربان قلب را به هم می‌ریزد مهم‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری از آنفلوانزا زلزله، سیرچ کرمان را لرزاند + جزئیات (۴ آبان ۱۴۰۴) تأکید سازمان بازرسی به نظارت بر اجرای قوانین مربوط به پرستاران خسارتی از زلزله ۴.۴ ریشتری نهاوند گزارش نشده است |حضور تیم‌های ارزیاب در محل حادثه بودجه صندوق بیماران خاص و صعب العلاج کافی نیست ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بیمار خاص و صعب العلاج نشان‌دار شده‌اند مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد: مشهد با مدیریت مصرف و همراهی مردم، تابستان سخت را پشت سر گذاشت
سرخط خبرها

جزئیات کشف جسد سوخته یک دختر | عاملان دستگیر شدند

  • کد خبر: ۱۲۷۹۸۶
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۹
جزئیات کشف جسد سوخته یک دختر | عاملان دستگیر شدند
دادستان نظرآباد جزئیات پرونده کشف یک جسد سوخته در اطراف نظرآباد استان البرز را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سامان قاضی زاده دادستان نظر آباد در خصوص جزییات خبر کشف جسد سوخته یک زن در نظر آباد استان البرز گفت: در تاریخ ۲۶ تیرماه سال جاری اهالی  روستای گل دره نظرآباد متوجه آتش سوزی و دود غلیظ می شوند و موضوع را به پلیس آگاهی اعلام می کنند.

وی افزود: بعد از حضور پلیس آگاهی در محل، متوجه جسد سوخته می شوند. بعد از ارسال جسد به پزشکی قانونی و بررسی ابتدایی آن مشخص می شود جسد متعلق به یک زن حدود ۳۰ ساله است. همراه جسد یک دستنبد و گردنبد طلا و بخشی از یک روسری کشف شده بود.

قاضی زاده بیان کرد: بعد از بررسی های اولیه و با دستور دادستانی به شهرهای استان های البرز و تهران برای شناسایی این فرد نیابت داده شد تا اگر خانواده ای مفقودی دارد برای شناسایی جسد مراجعه کند.

دادستان نظر آباد ادامه داد: خانواده متوفی که ۴ روز قبل خبر مفقودی دخترشان را به پلیس آگاهی تهران اعلام کرده بودند با اطلاع از کشف جسد در نظر آباد برای شناسایی آن به پزشکی قانونی مراجعه کردند.

قاضی زاده بیان کرد: خانواده مراجعه کننده با رویت دستنبد و گردنبد کشف شده و لباس های باقی مانده، جسد را شناسایی کردند و برای انجام آزمایش DNA به پزشکی قانونی ارجاع داده شدند. با اعلام نتایج آزمایش ها، هویت جسد شناسایی و به خانواده وی تحویل داده شد.

وی افزود: خانواده این دختر در کرج ساکن بودند و خودش در تهران زندگی می کرد.

دادستان نظر آباد با بیان اینکه بعد از شناسایی جسد، تمام تماس های تلفن همراه وی رصد شد، گفت: با رصد تلفن همراه جسد مشخص شد، وی در تاریخ ۲۶ تیر ماه از منزل شخصی خود در تهران خارج شده و به یک مطب زیبایی مراجعه کرده است که این موضوع را خواهر متوفی تایید کرده است.

دادستان نظر آباد تصریح کرد: با رصد آنتن تلفن  همراه مشخص شد این فرد به همراه یک نفر دیگر بعد از خروج از مطب به سمت نظر آباد حرکت کرده که در این منطقه تلفن همراه وی خاموش و سیم کارت در گوشی دیگری فعال می شود.

وی گفت: شخصی که از سیم کارت متوفی را در گوشی جدید فعال کرده بود به اردبیل و بعد به قشم سفر کرده بود که با شنود تماس ها این فرد در قشم دستگیر شد.

دادستان نظر آباد افزود: فرد دستگیر شده در اظهارات اولیه اقرار کرد که راننده پزشک مطب زیبایی است و فردی برای جراحی بینی به مطب مراجعه کرده بود که در حین جراحی فوت می کند و جسد را تحویل وی می دهند تا آن را از بین ببرد.

قاضی زاده ادامه داد: راننده اقرار کرد که جسد را به بیابان های اطراف نظرآباد منتقل کرده و سوزانده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر مسئول مطب زیبایی  بازداشت شده، گفت: تمام کارکنان کلینیک زیبایی که شامل چند پرستار که در عمل دخیل بودند بازداشت شده اند.

دادستان نظر آباد با بیان اینکه پزشک این مطب دارای ۲ کلینیک در مناطق تهرانپارس و جردن است و این حادثه در کلینیک تهرانپارس رخ داده است، افزود: سوابق کیفری پزشک مطب زیبایی بررسی و مشخص شد که در دادسرای جرایم پزشکی تهران دارای پرونده است.

وی بیان کرد: پرونده های این فرد برای تجمیع و رسیدگی در حال ارجاع به دادسرای نظر آباد است.

دادستان نظر آباد با بیان اینکه قرار بازداشت موقت برای تمام کارکنان کلینیک زبیایی صادر شده است، گفت: در حال حاضر تمام پرسنل کلینیک در زندان هستند و تحقیقات در خصوص کشف همه ابعاد پرونده ادامه دارد.

منبع: میزان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->